Giriş Kayıt
Emory Cohen

Emory Cohen


Oyuncu

Emory Cohen, oyuncu.

The OA (2016), Hot Summer Nights (2017), Lords of Chaos (2018), The Duel (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

4.8 (4 Oy)
  • Currently 95/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 8.9 120
2023 Suç Oyuncu 4.7 274
2023 Suç Oyuncu 6.8 5,386
2022 Komedi Oyuncu 3.2 233
2021 Dram Oyuncu 7.1 2,431
2021 Suç Oyuncu 4.3 1,597
2020 Dram Oyuncu 5.3 7,016
2019 Dram Oyuncu 4.9 3,324
2019 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,366
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 14,406
2019 Korku Oyuncu 5.8 9,586
2018 Dram Oyuncu 6.6 18,967
2017 Dram Oyuncu 6.4 23,095

Cellat
2017 Suç Oyuncu 7.3 95,969

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 49,826
2016 Gerilim Oyuncu 6.2 6,543
2016 Dram Oyuncu 7.8 114,757
2016 Dram Oyuncu 5.8 11,829
2016 Suç Oyuncu 5.5 2,306
2015 Dram Oyuncu 7.5 149,486
2015 Dram Oyuncu 5.7 1,265

Kumarbaz
2014 Suç Oyuncu 6.0 73,145
2013 Dram Oyuncu 6.1 1,090
2013 Komedi Oyuncu 5.6 6,924

Babadan Oğula
2012 Suç Oyuncu 7.3 288,199
2012 Dram Oyuncu 5.9 574
2012 Dram Oyuncu 5.1 259
2012 Dram Oyuncu 7.7 18,007
2009 Dram Oyuncu 5.3 208

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Oyuncu 6.2 47,513

Okul Çıkışı
2008 Dram Oyuncu 6.0 4,924
2002 Belgesel 7.4 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024