Giriş Kayıt
Alex Paxton-Beesley

Alex Paxton-Beesley (37)


Oyuncu

Alex Paxton-Beesley, 24 Eylül 1986 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Pure (2017), Guilty at 17 (2014), Christmas with Holly (2012), (2013) Koloni (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Eylül 1986
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 35 Gerilim Oyuncu 4.7 2,692
2021 Komedi Oyuncu 5.3 15,877
2020 Gerilim Oyuncu 5.1 13
2019 Gizem Oyuncu 6.9 1,166
2019 Suç Oyuncu 7.5 349
2018 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,375
2017 Gerilim Oyuncu 5.3 323
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,225
2015 Komedi Oyuncu 7.3 12,071
2014 Dram Oyuncu 5.6 597
2014 Dram Oyuncu 7.3 85,716
2014 28 Komedi Oyuncu 5.9 86
2014 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 164

Koloni
2013 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 46,736
2012 26 Dram Oyuncu 7.0 3,597
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,967
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,909
2011 Aksiyon Oyuncu 7.2 29,582
2010 Suç Oyuncu 7.5 40,587
2009 Dram Oyuncu 7.6 56,512

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.2 16,632
2004 18 Dram Oyuncu 5.2 1,555
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023