Giriş Kayıt
Leonora Pitts

Leonora Pitts


Oyuncu

Grand Forks, North Dakota, USA, Grand Forks, North Dakota, ABD doğumlu oyuncu.

Manson Family Vacation (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Grand Forks, North Dakota, USA
Doğum Yeri: Grand Forks, North Dakota, ABD
Diğer Bir İsmi: Lenora Gershman | Leonora Gershman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.9 2,479
2019 Dram Oyuncu 8.0 45,424
2019 Dram Oyuncu 4.9 495
2019 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 22
2018 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 12
2018 Komedi Oyuncu 7.1 25
2015 Komedi Oyuncu 5.8 3,066
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 868
2011 Dram Oyuncu 5.9 48
2010 Komedi Oyuncu 5.1 1,737
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 94
2008 Komedi Oyuncu 6.1 924
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023