Giriş Kayıt
Arnau Bataller

Arnau Bataller


Müzisyen, Müzisyen

Arnau Bataller, Alzira, Valencia, İspanya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Way Down (2021), Mükemmel Bir Gün (2015), Rec 4: Kıyamet Gecesi (2014), Vivir dos veces (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Alzira, Valencia, İspanya
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Duvarın Ötesinde
2024 Komedi Müzik 5.9 686
2023 Aksiyon Müzik 6.2 99
2023 Korku Müzik    
2022 Komedi Müzik    

Aramızda Kalsın
2022 Aksiyon Müzik 6.2 572
2022 Dram Müzik 6.4 123
2022 Dram Müzik 5.7 70
2021 Aksiyon Müzik 6.4 31,115
2021 Korku Müzik 6.4 449
2021 Aksiyon Müzik 6.5 1,168
2021 Aksiyon Müzik 3.2 32
2021 Gerilim Müzik    
2020 Dram Müzik 5.3 261
2019 Gerilim Müzik 4.3 382
2019 Dram Müzik 5.2 663
2019 Dram Müzik 7.2 7,296
2019 Korku Müzik 4.6 4,208
2019 Komedi Müzik 6.2 3,673
2018 Romantik Müzik 6.6 416
2018 Komedi Müzik 6.7 538
2017 Müzik 6.3 195
2017 Müzik 7.5 1,721
2016 Dram Müzik 5.4 67
2016 Dram Müzik 6.7 848
2016 Komedi Müzik 6.1 1,571

Yaz Kampı
2015 Korku Müzik 5.1 4,158

Mükemmel Bir Gün
2015 Dram Müzik
Müzik
6.8 23,608
2015 Komedi Müzik 4.3 620
2015 Gerilim Müzik 4.7 240
2015 Müzik 6.9 186

Rec 4: Kıyamet Gecesi
2014 Aksiyon Müzik 5.3 20,244
2014 Romantik Müzik 6.4 3,700
2014 Kısa Metraj Müzik 7.3 7

Rec 3: Diriliş
2012 Korku Müzik 5.0 38,275
2012 Kısa Metraj Müzik 7.2 11
2011 Gerilim Müzik
Müzik
5.2 579
2011 Komedi Müzik
Müzik
8.1 1,625

İblis
2010 Korku Müzik 4.9 3,794

Lanetli Miras
2010 Korku Müzik 5.4 1,924
2010 Dram Müzik 5.8 63
2010 Korku Müzik 4.6 1,013
2010 Müzik 7.1 906
2009 Dram Müzik 9.2 7

Hayaletler
2007 Korku Müzik 6.0 1,717
2005 Dram Müzik 5.8 276
2004 Gerilim Müzik 6.3 835

Çalınmış Ruhlar
2003 Komedi Müzik 5.7 13,082
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film