Giriş Kayıt
Hakan Algül

Hakan Algül


Yönetmen

Hakan Algül, yönetmen.

Avrupa Yakası (2004), Eyyvah Eyvah (2010), Eyyvah Eyvah 2 (2011), Eyyvah Eyvah 3 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

5.3 (8 Oy)
  • Currently 105/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yönetmen 6.9 6,445
2020 Komedi Yönetmen 5.3 40
2020 Komedi Yönetmen 7.6 32
2018 Komedi Yönetmen 5.4 1,421
2018 Komedi Yönetmen 6.4 2,187
2017 Komedi Yönetmen 6.2 4,595
2015 Aksiyon Yönetmen 4.5 3,537
2014 Komedi Yönetmen 4.6 5,047
2014 Komedi Yönetmen 5.9 8,089
2013 Yönetmen    
2012 Komedi Yönetmen 5.2 7,295
2012 Komedi Yönetmen 3.7 77
2012 Belgesel Yönetmen 7.5 1,890
2011 Komedi Yönetmen 6.6 15,609
2010 Komedi Yönetmen 7.0 21,821
2010 Komedi Yönetmen 7.3 310
2008 Komedi Yönetmen 6.1 513
2008 Komedi Yönetmen 3.1 212
2007 Komedi Yönetmen 6.1 221
2005 Komedi Yönetmen 5.7 2,089
2004 Komedi Yönetmen 8.6 21,513
2002 Komedi Yönetmen 7.9 250
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film