Giriş Kayıt
Ebru Cündübeyoglu

Ebru Cündübeyoglu (49)


Oyuncu

Ebru Cündübeyoglu, 10 Eylül 1974 Heilbronn, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu oyuncu.

Kocan Kadar Konuş (2015), Kocan Kadar Konuş: Diriliş (2016), "Deli Yürek" (1998), (2002) Koçum Benim (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Eylül 1974
Doğum Yeri: Heilbronn, Baden-Württemberg, Almanya
Burcu: Başak
8.5 (10 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 48 Aksiyon Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 5.4 282
2016 42 Komedi Oyuncu 5.7 3,491
2015 41 Komedi Oyuncu 6.1 5,477
2015 Komedi Oyuncu 6.2 247
2013 39 Macera Oyuncu 3.2 418
2011 Dram Oyuncu 2.9 117
2011 Komedi Oyuncu 6.9 277
2010 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.0 74
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 93
2004 Komedi Oyuncu 4.8 146
2002 Oyuncu 6.9 885
1998 Macera Oyuncu 7.6 3,781
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024