Giriş Kayıt
Yuichi Nakamura

Yuichi Nakamura (44)


Oyuncu

Yuichi Nakamura, 20 Şubat 1980 Kagawa, Japonya doğumlu oyuncu.

Seraph of the End (2015), Corpse Party: Tortured Souls (2013), Dimension W (2016), Gekijouban Kidou senshi Gandamu 00: A wakening of the trailblazer (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1980
Doğum Yeri: Kagawa, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 43 Animasyon Oyuncu 8.1 60
2023 Animasyon Oyuncu 6.2 224
2022 Romantik Oyuncu 7.8 10
2022 Dram Oyuncu 7.6 10
2021 41 Animasyon Oyuncu 8.9 1,454
2021 Animasyon Oyuncu 8.1 36
2021 41 Animasyon Oyuncu 7.9 444
2020 Animasyon Oyuncu 8.7 2,430
2019 39 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 Animasyon Oyuncu 6.2 232
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 9,012
2019 Animasyon Oyuncu 8.3 19,952
2019 Animasyon Oyuncu 8.1 27,776
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 10,369
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 37
2017 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 350
2017 37 Animasyon Oyuncu    
2017 37 Animasyon Oyuncu 6.8 2,451
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 125
2017 37 Animasyon Oyuncu 6.4 1,104
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 3,880
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 49
2016 Animasyon Oyuncu    

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 36 Animasyon Oyuncu 6.7 23,135
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 5,435
2016 Animasyon Oyuncu 7.3 794
2016 36 Animasyon Oyuncu 7.2 702
2016 Animasyon Oyuncu 8.0 23,882
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 971
2016 Animasyon Oyuncu 4.9 349
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,993
2016 Komedi Oyuncu 7.5 3,634
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 185,441
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 448
2015 Animasyon Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,781
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 12,245
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 3,291
2014 34 Animasyon Oyuncu 5.2 39
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 1,041
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 297
2014 Animasyon Oyuncu 7.5 4,087
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 215
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 174
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 4,092
2014 34 Animasyon Oyuncu 6.7 414
2014 34 Aksiyon Oyuncu 7.6 78
2014 Oyuncu 6.8 387
2014 Macera Oyuncu 6.0 50
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 313
2013 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 142
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.5 2,045
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.8 11,716
2013 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 69
2013 Animasyon Oyuncu 6.5 212
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 221
2013 Animasyon Oyuncu 5.6 145
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 2,436
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 2,364
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 4,744
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 4,956
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 34,186
2012 32 Animasyon Oyuncu 7.0 2,370
2012 Romantik Oyuncu 6.6 217
2012 Dram Oyuncu 7.2 200
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 6,130
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 161
2012 Aksiyon Oyuncu 8.6 522
2012 32 Aksiyon Oyuncu 5.7 41
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,655
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 31 Animasyon Oyuncu 7.1 5,848
2011 Müzik Oyuncu 6.5 386
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 1,618
2011 31 Animasyon Oyuncu 7.1 200
2010 Animasyon Oyuncu 7.6 39
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 1,710
2010 30 Animasyon Oyuncu 6.7 660
2010 30 Animasyon Oyuncu 7.4 246
2010 Dram Oyuncu 6.7 158
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 709
2010 Animasyon Oyuncu 6.5 885
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,900
2009 29 Aksiyon Oyuncu 6.0 316
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 75
2009 29 Oyuncu 6.8 296
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 27,967
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 196,994
2009 29 Dram Oyuncu 6.3 112
2008 Animasyon Oyuncu 5.8 151
2008 Animasyon Oyuncu 8.6 12,315
2008 28 Dram Oyuncu 5.3 30
2008 Dram Oyuncu 5.6 76
2008 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,429
2008 Animasyon Oyuncu 7.9 865
2008 28 Animasyon Oyuncu 7.3 1,960
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 10,332
2008 Animasyon Oyuncu 8.2 3,786
2007 27 Animasyon Oyuncu 6.3 240
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 207
2007 Animasyon Oyuncu 6.0 29
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 265
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 2,672
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,005
2007 Komedi Oyuncu 7.6 303
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 203
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 15,118
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 60
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 17,856
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 317
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 3,301
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 15,138
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024