Giriş Kayıt
Nor Domingo

Nor Domingo


Oyuncu, Kameraman

Nor Domingo, oyuncu, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.6 154
2016 Komedi Oyuncu 7.1 227
2014 Romantik 7.6 829
2014 Komedi Kameraman 6.2 438
2014 Komedi Kameraman
6.4 415
2013 Dram Kameraman 6.4 37
2013 Dram Oyuncu 6.7 127
2013 Komedi Kameraman
Oyuncu
7.0 120
2012 Dram Oyuncu 7.0 21
2012 Dram Oyuncu
Kameraman
6.3 244
2011 Dram Kameraman 5.7 147
2009 Komedi Oyuncu 6.6 204
2009 Dram Oyuncu 6.6 24

Grandpa Is Dead
2009 Komedi Oyuncu 7.1 71
2008 Dram Oyuncu 5.4 74
2006 Suç Oyuncu 7.3 127

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,435
2005 Komedi Kameraman 7.1 1,437
2000 Dram Oyuncu 6.7 118
1991 Dram Oyuncu 8.5 59
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019