Giriş Kayıt
Matthew J. Kok

Matthew J. Kok (29)


Oyuncu

Matthew J. Kok, 22 Aralık 1989 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu.

Full of It (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Aralık 1989
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 22 Aksiyon Çeşitli 6.0 219,499
2008 Komedi Oyuncu 6.7 489
2007 18 Dram Oyuncu 5.6 3,198

Salgın
2006 17 Korku Oyuncu 4.5 3,969
2003 14 Komedi Oyuncu 7.2 5,564
2002 Macera Oyuncu 7.1 77
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019