Giriş Kayıt
Thomas Øhlenschlæger

Thomas Øhlenschlæger


Görsel Efekt

Thomas Øhlenschlæger, görsel efekt.

Savaş (2015), 9 Nisan (2015), Sessiz Kalp (2014), Dræberne fra Nibe (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Oehlenschlaeger | Thomas Øhlenschlager
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görsel Efekt 6.6 14,112
2017 Dram Görsel Efekt 7.0 21,519
2017 Komedi Görsel Efekt 5.3 1,632
2017 Dram Görsel Efekt 5.5 499
2016 Aile Görsel Efekt 5.4 68

Kahin'in Kızı
2015 Macera Görsel Efekt 6.0 2,980
2015 Komedi Görsel Efekt 4.6 143
2015 Dram Görsel Efekt 6.9 426
2015 Macera Görsel Efekt 5.4 66

Savaş
2015 Dram Görsel Efekt 7.1 8,759
2015 Dram Görsel Efekt 5.3 568
2015 Dram Görsel Efekt 6.3 338

9 Nisan
2015 Dram Görsel Efekt 6.6 3,999

Hayvan Düşü
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 3,397
2014 Komedi Görsel Efekt 5.9 900

Sessiz Kalp
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 1,444
2014 Macera Görsel Efekt 5.2 424
2014 Dram Görsel Efekt 6.6 1,203

Kartel
2014 Dram Görsel Efekt 6.2 793
2014 Komedi Görsel Efekt 5.8 1,391
2013 Dram Görsel Efekt 5.5 287
2013 Macera Görsel Efekt 5.2 1,739
2013 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 7,045

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 446,824
2012 Suç Çeşitli 7.2 2,388

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 431,775

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 197,155

Şeytanın Oteli 3
2010 Korku Görsel Efekt 5.1 3,511
2010 Komedi Görsel Efekt 6.7 1,206

Göster Gününü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 501,014

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 65,053

Ben10: Uzaylı Kovanı
2009 Macera Görsel Efekt 4.7 2,879

Zamanda Yolculuk: Viking'in Laneti
2009 Macera Görsel Efekt 5.4 240

Şeytanın Oteli 2
2008 Dram Görsel Efekt 6.2 8,020

Hain
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 53,329

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 380,210

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 244,225

Son Derece Mutlu
2008 Dram Görsel Efekt 6.9 4,976

Kayıp Sırlar Adası
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,597

Yıldız Tozu
2007 Macera Görsel Efekt 7.6 240,385

Cinayet
2007 Suç Görsel Efekt 8.4 22,247
2005 Gerilim Görsel Efekt 5.2 1,090
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019