Giriş Kayıt
Ariadna Castellano

Ariadna Castellano (30)


Oyuncu

Ariadna Castellano, 17 Kasım 1993 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

"Lalola" (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1993
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.5 5,373
2015 Oyuncu 7.4 746
2011 Suç Oyuncu 7.2 144
2009 Macera Oyuncu 6.6 1,244
2007 Komedi Oyuncu 5.8 196
2007 Oyuncu 6.2 175
2006 Dram Oyuncu 3.7 11
2005 Oyuncu 6.6 2,470
2000 Oyuncu 5.5 749
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film