Giriş Kayıt
Alpaslan Özmol

Alpaslan Özmol


Oyuncu

Alpaslan Özmol, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 3.6 131
2016 Komedi Oyuncu 4.2 981
2013 Komedi Oyuncu 3.3 12
2010 Komedi Oyuncu 3.6 461
2008 Komedi Oyuncu 4.6 9
2006 Komedi Oyuncu 6.5 8,010
2002 Komedi Oyuncu 4.7 2,072
1995 Komedi Oyuncu 5.5 110
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,641) Mindhunter (1,849) The 100 (1,812) La casa de papel (1,667) Preacher (1,559) Legion (1,537) The Terror (1,461) Chernobyl (1,214) Big Little Lies (1,210) The Big Bang Theory (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019