Giriş Kayıt
François-Xavier Demaison

François-Xavier Demaison (50)


Oyuncu, Yapımcı

François-Xavier Demaison, 22 Eylül 1973 Asnières-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu, yapımcı.

Pıtırcık Tatilde (2014), Aşka Şans Ver (2010), Nicostratos le pélican (2011), Tellement proches (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1973
Doğum Yeri: Asnières-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Fransa
Burcu: Başak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 50 Komedi Oyuncu 4.5 13

Sendikacı
2022 49 Dram Oyuncu 6.7 291
2022 Komedi Oyuncu 3.0 21
2022 49 Komedi Oyuncu 5.0 69
2022 49 Aile Oyuncu 7.1 70
2022 49 Komedi Oyuncu 5.6 9
2020 47 Komedi Oyuncu 6.3 144
2020 47 Gerilim Oyuncu    
2020 47 Komedi Oyuncu 5.4 1,331
2019 46 Komedi Oyuncu 5.6 345
2018 45 Komedi Oyuncu 5.2 498
2018 45 Komedi Oyuncu 3.4 727
2018 45 Dram Oyuncu 5.9 1,212
2017 44 Komedi Oyuncu 6.1 4,060
2016 43 Komedi Oyuncu 5.1 631
2016 43 Oyuncu 6.7 1,494
2016 43 Biyografi Oyuncu 6.3 483
2016 43 Oyuncu 5.0 202
2015 42 Belgesel Yapımcı 7.3 80
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,234

Pıtırcık Tatilde
2014 41 Komedi Oyuncu 6.2 3,483
2013 Komedi Oyuncu    

Paris Pahasına
2013 40 Komedi Oyuncu 5.7 2,155

Zürafa
2012 39 Animasyon Oyuncu 6.9 1,913
2012 39 Komedi Oyuncu 6.4 1,032
2012 39 Oyuncu 5.2 522
2011 38 Dram Oyuncu 6.1 17,455
2011 38 Animasyon Oyuncu 5.3 68
2011 38 Komedi Oyuncu 4.4 665
2011 38 Komedi Oyuncu 6.9 1,728
2011 38 Komedi Oyuncu 5.7 327

Aşka Şans Ver
2010 37 Komedi Oyuncu 6.1 2,691

Garip Dostluk
2010 37 Komedi Oyuncu 7.2 7,627

İz Bırakmadan
2010 37 Suç Oyuncu 6.3 1,598

Pıtırcık
2009 36 Komedi Oyuncu 7.1 14,093
2009 36 Komedi Oyuncu 5.2 251
2009 36 Komedi Oyuncu 5.5 2,544
2009 36 Komedi Oyuncu 6.4 1,708
2009 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 11

Hayatınızın Geri Kalanının İlk Günü
2008 35 Dram Oyuncu 7.6 9,946
2008 35 Komedi Oyuncu 4.4 1,664

Eyvah Yaş 35
2005 32 Komedi Oyuncu 6.0 1,015
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024