Giriş Kayıt
Dustin Milligan

Dustin Milligan


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Dustin Milligan, oyuncu, yapımcı, senarist.

Kelebek Etkisi 2 (2006), Katil Köpekbalığı (2011), Şeytani Ruhlar (2015), Repeaters (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,678
2022 Komedi Oyuncu 5.8 10,723
2022 Komedi Oyuncu    
2021 Komedi Oyuncu 7.3 35

Küçük Bir Rica
2018 Komedi Oyuncu 6.8 161,121

Aile Babası
2016 Dram Oyuncu 6.5 13,478

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.2 56,878
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,607

Şeytani Ruhlar
2015 Korku Oyuncu 5.3 16,155
2015 Dram Oyuncu 7.6 3,343
2015 Komedi Oyuncu 8.5 143,641
2014 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.2 97
2014 Komedi Oyuncu 6.2 411
2013 Komedi Oyuncu 5.7 1,526
2013 Animasyon Oyuncu 4.9 1,004
2013 Komedi Oyuncu 5.5 83
2013 Gerilim Oyuncu 4.2 456
2012 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.9 149
2012 Komedi Oyuncu 6.4 2,728

Kampanya
2012 Komedi Oyuncu 6.1 136,577

Katil Köpekbalığı
2011 Korku Oyuncu 4.1 27,109
2011 Gerilim Oyuncu 6.1 6,822

Kardeşler
2011 Komedi Oyuncu
Senarist
4.7 501
2010 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,031

Silahsız
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,938
2010 Dram Oyuncu 5.0 432
2009 Komedi Oyuncu 6.1 50,177
2008 Komedi Oyuncu 6.2 46,047

Aşk Diyarında
2007 Komedi Oyuncu 6.4 32,589

Haberciler
2007 Dram Oyuncu 5.3 41,088

İhanetin Bedeli
2007 Suç Oyuncu 6.6 33,468

Kelebek Etkisi 2
2006 Korku Oyuncu 4.5 37,214

Şehrin Adamı
2006 Komedi Oyuncu 5.5 8,315

Son Durak 3
2006 Korku Oyuncu 5.8 152,815

Yaratıklar
2006 Komedi Oyuncu 6.5 88,395
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 40

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 479,203

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Oyuncu 5.2 8,115
2005 Dram Oyuncu 5.3 284
2004 Romantik Oyuncu 6.0 727
1981 News Oyuncu 3.6 2,744
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024