Giriş Kayıt
Callard Harris

Callard Harris


Oyuncu

Callard Harris, oyuncu.

Kanlı Orman (2007), Letter Never Sent (2015), The Real St. Nick (2012), Glory Daze (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 4.7 17,929
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 14,305
2015 Aile Oyuncu 6.4 647
2014 Komedi Oyuncu 8.1 28,132

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.3 147,681
2012 Komedi Oyuncu 5.7 511
2012 Dram Oyuncu 7.2 10,842
2011 Suç Oyuncu 5.6 746
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 25
2011 Dram Oyuncu 7.9 130,570
2010 Komedi Oyuncu 7.8 1,899
2009 Komedi Oyuncu 6.3 504
2008 Gerilim Oyuncu 3.1 285

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 323,031

Kanlı Orman
2007 Korku Oyuncu 4.3 2,298
2006 Komedi Oyuncu 6.1 615
2005 Korku Oyuncu 2.7 1,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024