Giriş Kayıt
Gabija Siurbyte

Gabija Siurbyte


Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Gabija Siurbyte, yapımcı, oyuncu, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Siurblyte Gabija | Gabija Siurblyté | Gabija Siurb
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
6.9 482
2017 Dram Yapımcı 5.7 211
2017 Gerilim Oyuncu 6.6 1,082
2015 Dram Oyuncu 6.1 586
2014 Dram Yapımcı 6.2 701
2014 Dram Yapımcı 7.3 1,049

Acemi Soyguncular
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 32,733

Ölümün ABC'si
2014 Komedi Yapımcı 5.4 7,445
2011 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.9 2,362

Direniş
2008 Aksiyon Çeşitli 7.2 130,752
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 999
2006 Suç Oyuncu 7.5 2,137
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019