Giriş Kayıt
Gaku Narita

Gaku Narita


Yönetmen, Yapımcı

Gaku Narita, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Yapımcı 4.9 955
2013 Komedi Yönetmen 8.1 55
2012 Dram Yönetmen 6.7 17
2009 Aksiyon Yönetmen 7.3 169
2008 Dram Yönetmen 8.0 240
2007 Dram Yönetmen 8.1 613
2007 Dram Yönetmen 7.6 487
2006 Komedi Yönetmen 6.9 106
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,372) The 100 (1,729) La casa de papel (1,498) Mindhunter (1,313) Legion (1,298) Preacher (1,194) Chernobyl (1,160) The Big Bang Theory (1,104) Yellowstone (1,101) Euphoria (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019