Giriş Kayıt
Marcin Wrona

Marcin Wrona (42)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Marcin Wrona, 25 Mart 1973 Tarnów, Malopolskie, Polonya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

İblis (2015) yapımıyla biliniyor.

Marcin Wrona, 18 Eylül 2015 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 25 Mart 1973
Ölüm Tarihi: 18 Eylül 2015
Doğum Yeri: Tarnów, Malopolskie, Polonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.97 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İblis
2015 42 Gerilim Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.1 4,364
2010 Aksiyon Yönetmen 6.1 14
2010 37 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.7 562
2009 36 Yönetmen
Senarist
5.9 196
1953 Dram Yönetmen
Senarist
8.9 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019