Giriş Kayıt
Barbara Kymlicka

Barbara Kymlicka


Senarist

Barbara Kymlicka, senarist.

A Bride for Christmas (2012), A Very Merry Mix-Up (2013), Tatil Nişanı (2011), Dear Santa (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Senarist 5.3 464
2022 Dram Senarist 6.8 87
2022 Dram Senarist 6.7 82
2021 Dram Senarist 6.5 184
2021 Gerilim Senarist 6.2 200
2020 Komedi Senarist 6.6 77
2020 Komedi Senarist 6.4 1,358
2020 Dram Senarist 6.1 258
2020 Gerilim Senarist 5.6 244
2020 Gerilim Senarist 4.3 31
2020 Gerilim Senarist 4.6 282
2019 Dram Senarist 5.8 184
2019 Gerilim Senarist 6.7 48
2019 Gerilim Senarist 4.9 311
2019 Romantik Senarist 6.5 1,937
2018 Dram Senarist 5.5 957
2018 Aile Senarist 6.5 1,499
2018 Gerilim Senarist 4.8 618
2018 Gerilim Senarist 4.9 635
2017 Dram Senarist 4.7 297
2017 Dram Senarist 4.9 472
2017 Senarist 5.7 1,359
2016 Dram Senarist 5.9 709
2016 Romantik Senarist 6.2 1,722
2016 Romantik Senarist 5.8 1,020
2015 Suç Senarist 4.7 1,816
2015 Komedi Senarist 5.5 795
2015 Komedi Senarist 7.1 1,946
2015 Gerilim Senarist 5.0 763
2015 Gerilim Senarist 5.8 1,276
2014 Gerilim Senarist 5.0 1,150
2014 Romantik Senarist 5.9 2,071
2014 Dram Senarist 5.5 529
2014 Dram Senarist 5.4 1,459
2013 Romantik Senarist 6.8 4,105
2013 Suç Senarist 5.6 766
2013 Gerilim Senarist 4.7 2,145
2013 Dram Senarist 4.6 667
2012 Aksiyon Senarist 5.8 650
2012 Komedi Senarist 6.5 4,686
2012 Komedi Senarist 4.9 1,415
2012 Korku Senarist 2.3 792

Tatil Nişanı
2011 Komedi Senarist 6.0 4,200
2011 Dram Senarist 6.4 3,070
2008 Dram Senarist 5.3 175
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024