Giriş Kayıt
Ashley Benson

Ashley Benson (33)


Oyuncu, Yapımcı

Ashley Victoria Benson, 18 Aralık 1989 Long Beach, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Sevimli Küçük Yalancılar (2010), Bahar Tatili (2012), Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma (2007), Ratter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ashley Victoria Benson
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1989
Doğum Yeri: Long Beach, California, ABD
Takma İsmi: AshBenzo
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
9.6 (34 Oy)
  • Currently 191.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 33 Komedi Oyuncu 6.7 512
2022 33 Komedi Oyuncu    
2022 33 Dram Oyuncu    
2022 33 Korku Yapımcı
Oyuncu
6.9 15
2021 32 Suç Oyuncu 4.3 1,597
2018 29 Dram Oyuncu 6.0 7,577
2016 27 Komedi Oyuncu 5.0 1,552
2016 27 Komedi Oyuncu 6.4 14,491
2015 26 Aksiyon Oyuncu 5.6 147,220
2015 26 Komedi Oyuncu 7.3 3,923
2015 26 Dram Oyuncu 5.1 13,435
2014 Komedi Oyuncu 5.6 312
2013 Dram Oyuncu 6.4 9,095

Bahar Tatili
2012 23 Aksiyon Oyuncu 5.3 143,797
2012 Oyuncu 6.3 284
2012 23 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.6 262
2010 21 Komedi Oyuncu 5.4 3,912

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.4 169,481
2009 Dram Oyuncu 6.5 8,975
2008 19 Biyografi Oyuncu 5.7 2,467
2008 19 Komedi Oyuncu 5.7 4,205

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 18 Komedi Oyuncu 5.1 13,636

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 450,239

Keşke 30 Olsam
2004 15 Komedi Oyuncu 6.2 196,672
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,114
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,443

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 25,962
1994 News Oyuncu 3.2 907
1991 News Oyuncu 6.9 312
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,005
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023