Giriş Kayıt
Michael Ciminera

Michael Ciminera


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Michael Philip Ciminera, yapımcı, senarist, oyuncu.

Noel İçin Bir Dadı (2010), Jersey Shore Shark Attack (2012), 12 Wishes of Christmas (2011), The Dog Who Saved Christmas (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Philip Ciminera
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.5 242
2014 Aile Yapımcı
Senarist
3.8 300
2014 Gizem Senarist
Yapımcı
5.2 175
2013 Komedi Senarist
Yapımcı
5.2 743
2012 Komedi Senarist
Yapımcı
4.5 319
2012 Aksiyon Yapımcı
Senarist
3.0 1,994
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.4 862
2011 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.0 491
2010 Komedi Yapımcı
Senarist
3.7 476

Noel İçin Bir Dadı
2010 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.3 1,857
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.1 1,034
2007 Komedi Oyuncu 8.5 57
2005 Dram Oyuncu 3.1 164
2000 Komedi Oyuncu 4.8 255
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024