Giriş Kayıt
Marek Bogucki

Marek Bogucki (50)


Oyuncu

Marek Bogucki, 10 Ekim 1968 Otwock, Mazowieckie, Polonya doğumlu oyuncu.

Küçük Moskova (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1968
Doğum Yeri: Otwock, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.5 50
2014 Dram Oyuncu 7.9 101
2014 46 Dram Oyuncu 6.7 4,313
2012 Oyuncu 6.4 43
2010 Komedi Oyuncu 6.0 70

Küçük Moskova
2008 40 Dram Oyuncu 6.7 761
2004 Dram Oyuncu 3.5 47
2003 35 Dram Oyuncu 5.8 57
2000 Dram Oyuncu 2.6 351
1953 Dram Oyuncu 9.0 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019