Giriş Kayıt
Alejandro Peraza

Alejandro Peraza


Oyuncu

Alejandro Peraza, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Alex Peraza
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 7.5 211

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 398,345
2013 Dram Oyuncu 6.2 803
2013 Oyuncu 6.9 784
2012 Oyuncu 8.4 90
2011 Dram Oyuncu 7.8 252

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 88,236
2009 Macera Oyuncu 4.1 318
2007 Aksiyon Oyuncu 6.1 97
2007 Komedi Oyuncu 5.9 175
2004 Komedi Oyuncu 6.6 2,610
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,411) Mindhunter (1,768) The 100 (1,721) La casa de papel (1,545) Preacher (1,487) Legion (1,467) The Terror (1,419) Big Little Lies (1,158) Chernobyl (1,122) The Big Bang Theory (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019