Giriş Kayıt
Giorgia Surina

Giorgia Surina (44)


Oyuncu

Giorgia Surina, 08 Mart 1975 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

Başka Bir Yerde (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1975
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Takma İsmi: Zoe
Burcu: Balık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.6 59
2011 36 Komedi Oyuncu 5.6 226

Başka Bir Yerde
2010 35 Dram Oyuncu 6.3 40,475
2005 Gizem Oyuncu 7.0 304
2000 Komedi Oyuncu 6.7 848
1998 Oyuncu 5.7 368
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019