Giriş Kayıt
Todd Haberman

Todd Haberman


Müzisyen, Müzisyen

Todd Haberman, müzisyen, müzisyen.

John Rambo (2008), Yukarıdaki Tehlike (2010), Fire with Fire (2012), 666 Park Avenue (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Müzik 6.1 70
2023 Gerilim Müzik 6.1 43
2021 Gerilim Müzik    
2021 Gerilim Müzik 5.7 74
2020 Gerilim Müzik    
2020 Aksiyon Müzik 6.4 4,602
2020 Gerilim Müzik 6.7 55
2020 Gerilim Müzik 4.6 102
2019 Gerilim Müzik 4.6 406
2019 Gerilim Müzik 4.3 911
2019 Gerilim Müzik 5.6 504
2019 Gerilim Müzik 4.7 3,893
2018 Komedi Müzik 4.6 451
2018 Dram Müzik 5.0 277
2018 Gerilim Müzik 5.4 724
2018 Gerilim Müzik 4.8 412
2018 Müzik 4.1 482
2018 Aksiyon Müzik 7.9 49,118
2017 Gerilim Müzik 5.8 394
2017 Gerilim Müzik 5.4 17,812
2017 Gerilim Müzik 5.2 274
2016 Korku Müzik 3.7 7,134
2016 Gerilim Müzik 4.3 1,392
2016 Dram Müzik 5.6 159
2016 Gerilim Müzik 4.9 396
2015 Gerilim Müzik 4.8 654
2015 Aksiyon Müzik 5.3 2,801
2015 Kısa Metraj Müzik 7.3 11
2014 Aksiyon Müzik 5.5 117,348
2014 Biyografi Müzik 3.3 1,113

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Müzik 6.1 123,656

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Müzik 5.6 5,142
2014 Dram Müzik 5.6 971

Felekten Açlık Oyunları
2014 Komedi Müzik 3.5 17,059
2013 Korku Müzik 7.0 42,854

İçime Şeytan Kaçtı
2013 Komedi Müzik 2.6 3,973

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.5 447,738

Cesur Balık 2
2012 Animasyon Müzik 3.7 1,119
2012 Dram Müzik 6.8 18,430

Devrim
2012 Aksiyon Müzik 6.6 86,310
2012 Aksiyon Müzik 7.0 6,189
2012 Aksiyon Müzik 5.6 27,687

Ağır Abi
2012 Aksiyon Müzik 5.5 19,872

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 Aksiyon Müzik 3.7 9,220
2011 Komedi Müzik
Müzik
2.3 5,046

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 177,292

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Müzik 6.2 434,569
2011 Animasyon Müzik 5.4 37,597

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 409,962

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Müzik 4.5 92,415
2010 Aksiyon Müzik 6.9 17,147

41 Yıllık Bekâr
2010 Komedi Müzik 2.6 6,967
2010 Aksiyon Müzik 8.4 2,403
2010 Aksiyon Müzik 7.0 1,304
2009 Animasyon Müzik 7.0 148,787
2009 Aksiyon Müzik 7.5 1,273
2009 Dram Müzik 7.6 58,001
2009 Gerilim Müzik 5.8 1,508
2009 Dram Müzik 5.7 1,431
2009 Dram Müzik 7.6 62,245

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Müzik 5.5 26,741

Sevimli Dinozor Tatilde
2008 Animasyon Müzik 4.4 497

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 195,858
2008 Komedi Müzik 4.4 3,130

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Müzik 5.0 4,327

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.0 246,051

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Müzik 6.6 155,508
2007 Aksiyon Müzik 8.1 2,158

Mavi Duman
2007 Dram Müzik 5.5 1,365
2007 Dram Müzik 6.6 1,482
2007 Müzik 7.6 1,792

Sevimli Dinazor
2006 Animasyon Müzik 5.0 834
2006 Suç Müzik 7.8 1,672
2005 Müzik 6.4 573
2005 Aksiyon Müzik 7.2 5,962
2005 Dram Müzik 6.3 1,394

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Müzik 8.3 585,561

Bitmeyen Gece
2004 Aksiyon Müzik 5.4 1,124
2004 Korku Müzik 4.5 2,210
2002 Macera Müzik 4.6 1,767
2000 Komedi Müzik 6.3 16,813
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film