Giriş Kayıt
Todd Haberman

Todd Haberman


Müzisyen, Müzisyen

Todd Haberman, müzisyen, müzisyen.

John Rambo (2008), Yukarıdaki Tehlike (2010), Fire with Fire (2012), 666 Park Avenue (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Gerilim Müzik    
2021 Gerilim Müzik 5.7 74
2020 Gerilim Müzik    
2020 Aksiyon Müzik 6.4 4,602
2020 Gerilim Müzik 6.7 55
2020 Gerilim Müzik 4.6 102
2019 Gerilim Müzik 4.5 375
2019 Gerilim Müzik 4.3 870
2019 Gerilim Müzik 5.6 422
2019 Gerilim Müzik 4.7 3,484
2018 Komedi Müzik 4.6 387
2018 Dram Müzik 5.0 239
2018 Gerilim Müzik 5.4 659
2018 Gerilim Müzik 4.8 390
2018 Müzik 4.1 469
2018 Aksiyon Müzik 7.8 35,743
2017 Gerilim Müzik 5.9 362
2017 Gerilim Müzik 5.4 17,812
2017 Gerilim Müzik 5.2 239
2016 Korku Müzik 3.7 6,844
2016 Gerilim Müzik 4.3 1,324
2016 Dram Müzik 5.6 145
2016 Gerilim Müzik 4.8 374
2015 Gerilim Müzik 4.7 620
2015 Aksiyon Müzik 5.3 2,652
2015 Kısa Metraj Müzik 7.3 10
2014 Aksiyon Müzik 5.5 112,787
2014 Biyografi Müzik 3.2 1,096

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Müzik 6.1 116,589

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Müzik 5.5 4,944
2014 Dram Müzik 5.6 919

Felekten Açlık Oyunları
2014 Komedi Müzik 3.5 15,923
2013 Korku Müzik 7.0 40,925

İçime Şeytan Kaçtı
2013 Komedi Müzik 2.5 3,851

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.5 434,089

Cesur Balık 2
2012 Animasyon Müzik 3.7 1,023
2012 Dram Müzik 6.8 18,077

Devrim
2012 Aksiyon Müzik 6.6 84,335
2012 Aksiyon Müzik 7.0 5,679
2012 Aksiyon Müzik 5.6 26,933

Ağır Abi
2012 Aksiyon Müzik 5.4 19,372

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 Aksiyon Müzik 3.7 8,769
2011 Komedi Müzik
Müzik
2.3 4,866

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Müzik 6.0 170,621

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Müzik 6.2 413,399
2011 Animasyon Müzik 5.4 35,058

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Müzik 7.3 385,355

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Müzik 4.5 90,465
2010 Aksiyon Müzik 6.9 16,744

41 Yıllık Bekâr
2010 Komedi Müzik 2.6 6,776
2010 Aksiyon Müzik 8.4 2,238
2010 Aksiyon Müzik 7.0 1,271
2009 Animasyon Müzik 7.0 141,985
2009 Aksiyon Müzik 7.5 1,177
2009 Dram Müzik 7.6 54,526
2009 Gerilim Müzik 5.7 1,462
2009 Dram Müzik 5.7 1,382
2009 Dram Müzik 7.6 61,193

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Müzik 5.5 24,761

Sevimli Dinozor Tatilde
2008 Animasyon Müzik 4.4 452

Kartal Göz
2008 Aksiyon Müzik 6.6 189,154
2008 Komedi Müzik 4.4 3,017

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Müzik 5.0 4,243

John Rambo
2008 Aksiyon Müzik 7.0 234,981

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Müzik 6.6 151,652
2007 Aksiyon Müzik 8.1 2,090

Mavi Duman
2007 Dram Müzik 5.5 1,325
2007 Dram Müzik 6.7 1,413
2007 Müzik 7.6 1,754

Sevimli Dinazor
2006 Animasyon Müzik 5.0 755
2006 Suç Müzik 7.8 1,631
2005 Müzik 6.4 558
2005 Aksiyon Müzik 7.2 5,723
2005 Dram Müzik 6.3 1,372

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Müzik 8.3 541,906

Bitmeyen Gece
2004 Aksiyon Müzik 5.4 1,113
2004 Korku Müzik 4.4 2,111
2002 Macera Müzik 4.6 1,712
2000 Komedi Müzik 6.2 16,048
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023