Giriş Kayıt
Benito Portes

Benito Portes


Benito Portes,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi 0 5.5 14,725

Sahil Güvenlik
2017 Aksiyon 0 5.5 140,937
2017 Komedi 0 7.0 25
2016 Aksiyon Çeşitli 5.9 49,288

Şef
2014 Komedi Çeşitli 7.3 176,691

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Çeşitli 7.2 701,371
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019