Giriş Kayıt
Mohammed Khan

Mohammed Khan


Sesler

Mohammed Khan, sesler.

Ek Aur Ek Gyarah: By Hook or by Crook (2003), Hum Kisi Se Kum Nahin (2002), Dil Kya Kare (1999), (2004) Veer-Zaara (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mahammed Khan | Md. Khan | Mohamed Khan | Mohd. Um
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Sesler 7.8 45,409
2003 Aksiyon Sesler 5.2 1,655
2002 Aksiyon Sesler 4.4 1,196
1999 Dram Sesler 5.2 975
1994 Aksiyon Sesler 3.9 364
1990 Aksiyon Sesler 5.2 141
1989 Dram Sesler 5.6 42
1981 Aile Sesler 5.8 38
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019