Giriş Kayıt
Jeremy Weinstein

Jeremy Weinstein (37)


Editör, Görsel Efekt

Jeremy Daniel Weinstein, 24 Eylül 1981 Evanston, Illinois, ABD doğumlu editör, görsel efekt.

Merry Christmas, Drake & Josh (2008), iCarly: iGo to Japan (2008), iCarly (2007), (2011) Genç Kurt (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeremy Daniel Weinstein
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1981
Doğum Yeri: Evanston, Illinois, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cloverfield Paradoksu
2018 37 Korku Editorial Department 5.5 84,705

Önce Babamı Öldürdüler
2017 36 Biyografi Editorial Department 7.2 10,879
2017 36 Dram Editorial Department 5.8 474
2016 35 Aksiyon Editorial Department 5.7 38,366

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 34 Korku Editorial Department 4.9 51,937
2014 33 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 206,922
2013 32 Dram Editorial Department 5.7 411

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 32 Aksiyon Editorial Department 5.6 110,386

Genç Kurt
2011 Aksiyon Editorial Department 7.6 116,716
2010 29 Belgesel 6.2 419
2010 29 Animasyon Editorial Department 2.8 1,543
2010 Komedi Editorial Department 6.9 17,184
2009 Animasyon Editorial Department 5.5 36,909
2009 28 Komedi Editorial Department 7.2 1,438
2009 Komedi Editorial Department 8.2 41,292
2008 27 Komedi Editorial Department 7.0 3,167

Burada Olan Burada Kalır
2008 27 Komedi Çeşitli 6.1 158,260
2008 Komedi Editorial Department 7.1 71
2008 Komedi Editorial Department 6.3 3,029
2007 26 Biyografi 6.5 1,699
2007 26 Belgesel Editorial Department 7.2 897
2007 Komedi Editorial Department 6.6 29,230
2006 Dram Editorial Department 3.5 10,729
2006 Komedi Editorial Department 7.9 45,033
2005 Komedi Editorial Department 6.0 12,381
2004 Game-Show Editorial Department 7.3 9,622
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019