Giriş Kayıt
Dean Hurley

Dean Hurley


Sesler, Müzisyen, Müzisyen, Sanat Bölümü

Dean Hurley, sesler, müzisyen, müzisyen, sanat bölümü.

Twin Peaks: The Missing Pieces (2014), The Putin Interviews (2017), İkiz Tepeler (2017), Inland Empire (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 423
2020 Komedi Müzik 6.3 5,374
2017 Belgesel Sesler 7.4 5,272

İkiz Tepeler
2017 Suç Sesler 8.5 76,234
2014 Dram Sesler 7.6 12,828
2013 Belgesel Müzik 6.9 583
2011 Belgesel Sesler 6.4 430
2010 Kısa Metraj Müzik 6.2 1,973

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Sesler 6.1 10,723
2009 Dram Müzik 7.2 44
2009 Aksiyon 4.0 674
2006 Dram Sesler
Sanat Bölümü
6.8 62,569
2005 Komedi Sesler 5.6 1,565
2005 Gerilim Editorial Department 5.4 981

Sakin Ol
2005 Komedi Sesler 5.6 72,254

El Charro’nun Laneti
2005 Korku Sesler 3.0 960
2004 Gerilim Sesler 4.4 211

Son Samuray
2003 Aksiyon Sesler 7.8 472,555
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film