Giriş Kayıt
Dana DeLorenzo

Dana DeLorenzo


Oyuncu

Dana DeLorenzo, oyuncu.

Ash vs Evil Dead (2015), Perpetual Grace, LTD (2019), (2020) Friendsgiving (2020), (2018) Rel (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

7.5 (8 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 5.6 21
2022 Komedi Oyuncu 5.3 633
2021 Animasyon Oyuncu 7.5 36
2020 Komedi Oyuncu 4.5 3,746
2019 Dram Oyuncu 7.6 3,231
2018 Komedi Oyuncu 4.5 970
2017 Komedi Oyuncu 6.1 108
2015 Aksiyon Oyuncu 8.4 79,835
2015 Komedi Oyuncu 7.1 480
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
2011 Komedi Oyuncu 6.2 72,677
2010 Komedi Oyuncu 5.1 325
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,485
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024