Giriş Kayıt
Diana Gettinger

Diana Gettinger (43)


Oyuncu

Diana R. Gettinger, 27 Temmuz 1976 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Ex-Best (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Diana R. Gettinger
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1976
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Komedi Oyuncu 3.8 24
2014 38 Dram Oyuncu 9.4 17,381
2013 37 Aksiyon Oyuncu 3.3 633
2009 33 Komedi Oyuncu 4.9 627
2009 33 Komedi Oyuncu 4.5 256
2008 Komedi Oyuncu 6.1 40,667
2007 31 Komedi Oyuncu 5.2 460

Zor Ölüm 4.0
2007 31 Aksiyon Oyuncu 7.1 373,159

Hayatı Yakala
2007 31 Dram Oyuncu 7.4 90,316
2007 Komedi Oyuncu 7.8 7,725
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019