Giriş Kayıt
Dana Delametter

Dana Delametter


Editör, Editör

Dana Delametter, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Talk-Show Editör    
2011 Talk-Show Editör    
2009 Talk-Show Editör 4.5 855
2007 Reality-TV Editorial Department 7.4 9
1987 Belgesel Editorial Department 7.8 1,498
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,330) Mindhunter (1,724) The 100 (1,657) La casa de papel (1,514) Preacher (1,454) Legion (1,451) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019