Giriş Kayıt
Gabriele Zucchelli

Gabriele Zucchelli


Görsel Efekt, Animasyon, Sanat Bölümü, Yönetmen

Gabriele Zucchelli, görsel efekt, animasyon, sanat bölümü, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 285,368

Uzay Yolcuları
2016 Macera Görsel Efekt 7.0 412,361

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 280,319

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 170,757

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 1,188,095

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 674,856
2012 Animasyon Animasyon 6.9 110,454

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 275,965

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Animasyon 6.3 157,272

Despero
2008 Macera Sanat Bölümü
Animasyon
6.1 38,681
2007 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.8 14

Alien Predator'a Karşı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 203,366

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Görsel Efekt 7.9 642,336

Özgür Ruh
2002 Animasyon Animasyon 7.2 78,250

El Dorado Yolu
2000 Animasyon Animasyon 6.9 99,141

Kaplan Tigger
2000 Animasyon Animasyon 6.3 19,365

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Animasyon 6.2 17,011
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023