Giriş Kayıt
Megan Young

Megan Young (29)


Oyuncu

Megan Lynne Young, 27 Şubat 1990 Alexandria, Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

"Rubi" (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Megan Lynne Young
Doğum Tarihi: 27 Şubat 1990
Doğum Yeri: Alexandria, Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Maegan Young
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 27 Komedi Oyuncu 6.9 32
2014 24 Suç Oyuncu 1.6 34
2012 Dram Oyuncu 8.3 12
2012 22 Komedi Oyuncu 6.2 64
2011 21 Komedi Oyuncu 6.9 79
2010 20 Romantik Oyuncu 6.6 95
1991 Dram Oyuncu 8.5 59
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019