Giriş Kayıt
David Faure

David Faure


Oyuncu

David Faure, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.2 295
2016 Komedi Oyuncu 5.4 173
2013 Oyuncu 6.2 57
2013 Komedi Oyuncu 7.3 533
2013 Komedi Oyuncu 3.8 232

İhanet
2009 Dram Oyuncu 6.2 3,787
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,262) The 100 (1,616) La casa de papel (1,371) Euphoria (1,185) Legion (1,135) Chernobyl (1,133) Mindhunter (1,125) Fear the Walking Dead (1,101) The Big Bang Theory (1,095) Big Little Lies (957)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019