Giriş Kayıt
Brett Harvey

Brett Harvey


Yönetmen, Senarist, Görüntü Yönetmeni

Brett Harvey, yönetmen, senarist, görüntü yönetmeni.

The Union: The Business Behind Getting High (2007), The Culture High (2014), Ice Guardians (2016), Inmate #1: The Rise of Danny Trejo (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen
Senarist
8.7 7
2019 Belgesel Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
7.7 1,124
2016 Belgesel Yönetmen
Senarist
7.4 1,749
2014 Belgesel Senarist
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
8.2 3,707
2007 Belgesel Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
8.2 7,795
2004 Korku Kameraman 3.9 340

Karda Yürüyen
2003 Macera Çeşitli 7.3 10,954
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023