Giriş Kayıt
John W. Richardson

John W. Richardson


Editör, Senarist, Editör

John W. Richardson, editör, senarist, editör.

Look, Up in the Sky! The Amazing Story of Superman (2006), Star Wars: The Legacy Revealed (2007), (2008) Wipeout (2008), (2005) The Girls Next Door (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Richardson
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Senarist 6.9 277,461
2009 Belgesel Editör 7.6 706
2008 Komedi Editör 6.6 8,229
2007 Belgesel Editör 7.7 712
2007 Belgesel Editorial Department 7.0 186
2006 Belgesel Editör 7.8 1,408
2005 Reality-TV Editör 5.5 4,085
2000 Game-Show Editör 5.6 11,321
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film