Giriş Kayıt
Sophia Di Martino

Sophia Di Martino (40)


Oyuncu

Sophia Di Martino, 15 Kasım 1983 Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Loki (2021), Yesterday (2019), Flowers (2016), Click & Collect (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1983
Doğum Yeri: Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.70 m
10.0 (5 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 38 Komedi Oyuncu 7.8 68
2021 Aksiyon Oyuncu 8.2 414,816
2021 Belgesel Oyuncu 7.9 2,389
2020 Komedi Oyuncu 5.7 1,248
2019 36 Komedi Oyuncu 6.8 168,646
2019 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 97
2018 Komedi Oyuncu 6.8 3,782
2016 33 Komedi Oyuncu 5.5 239
2016 Komedi Oyuncu 8.0 6,622

Kaçak Prenses
2015 32 Dram Oyuncu 6.5 11,117
2011 Komedi Oyuncu 7.4 1,134

Kara Göl
2011 28 Komedi Oyuncu 5.8 976
2011 Komedi Oyuncu 8.2 3,005

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 12,841
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,709
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film