Giriş Kayıt
Tamara Canosa

Tamara Canosa


Oyuncu

Tamara Canosa Ferrío, A Coruña, A Coruña, Galicia, İspanya doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Tamara Canosa Ferrío
Doğum Yeri: A Coruña, A Coruña, Galicia, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 7.1 2,290
2019 Dram Oyuncu 6.6 8,748
2018 Dram Oyuncu 7.4 6,009
2018 Dram Oyuncu 5.3 96
2016 Dram Oyuncu 6.2 52
2015 Gerilim Oyuncu 5.7 239
2015 Suç Oyuncu 8.2 69
2011 Biyografi Oyuncu 6.9 7
2008 Komedi Oyuncu 7.3 58
1998 Komedi Oyuncu 7.6 80
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024