Giriş Kayıt
Nick Basta

Nick Basta


Oyuncu

Nicholas Anthony Marcus Basta, oyuncu.

(2013) Aşk Limanı (2013), (2019) Harriet (2019), (2014) Jessabelle (2014), (2022) Tales of the Walking Dead (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicholas Anthony Marcus Basta
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 6.8 5,386
2022 Dram Oyuncu 6.3 953
2021 Korku Oyuncu 7.4 36
2021 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,363
2020 Biyografi Oyuncu 6.0 3,802
2020 Aksiyon Oyuncu 7.2 20,675
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 30,830
2019 Dram Oyuncu    
2015 Macera Oyuncu 6.2 461
2014 Dram Oyuncu 8.1 23,505
2014 Suç Oyuncu 8.9 659,274
2014 Korku Oyuncu 5.4 25,924
2013 Dram Oyuncu 7.6 4,295

Aşk Limanı
2013 Dram Oyuncu 6.7 116,831
2012 Dram Oyuncu 6.4 652
2001 Suç Oyuncu 7.6 27,953
1999 Suç Oyuncu 8.1 126,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film