Giriş Kayıt
Francesca Inaudi

Francesca Inaudi (46)


Oyuncu

Francesca Inaudi, 08 Aralık 1977 Siena, Tuscany, İtalya doğumlu oyuncu.

Dopo mezzanotte (2004), Questione di cuore (2009), L'uomo perfetto (2005), Matrimoni e altri disastri (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1977
Doğum Yeri: Siena, Tuscany, İtalya
Burcu: Yay
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 41 Biyografi Oyuncu 6.5 28

Dünyanın Bütün Parası
2017 40 Biyografi Oyuncu 6.8 90,506
2017 40 Dram Oyuncu 7.0 26

Cehennem
2016 39 Aksiyon Oyuncu 6.2 188,512
2016 Komedi Oyuncu 6.6 30
2015 38 Belgesel Oyuncu 7.0 29
2015 38 Komedi Oyuncu 4.9 40
2015 38 Oyuncu 5.0 42
2014 37 Komedi Oyuncu 5.4 86
2014 Komedi Oyuncu 6.8 100
2013 36 Komedi Oyuncu 5.9 814
2013 36 Komedi Oyuncu 5.7 483
2012 Dram Oyuncu 5.6 19
2012 Dram Oyuncu 6.5 13
2011 34 Komedi Oyuncu 5.5 1,722
2010 33 Tarihi Oyuncu 6.4 628
2010 33 Komedi Oyuncu 5.4 632
2009 32 Dram Oyuncu 6.8 625
2009 32 Dram Oyuncu 6.4 146
2009 32 Komedi Oyuncu 6.2 1,050
2009 32 Komedi Oyuncu 6.8 881
2006 29 Dram Oyuncu 5.9 106
2006 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,440

Yüreğimdeki Canavar
2005 28 Dram Oyuncu 6.4 2,575
2005 28 Dram Oyuncu 5.6 165
2005 28 Komedi Oyuncu 6.1 608
2004 27 Komedi Oyuncu 6.8 1,581
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024