Giriş Kayıt
Tiya Sircar

Tiya Sircar


Oyuncu

Tiya Sircar, oyuncu.

Hayırsever (2019), Guilty Party (2021), Christmas Lost and Found (2018), Star Wars: Forces of Destiny (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 7.2 1,454
2021 Komedi Oyuncu 5.4 737
2020 Aksiyon Oyuncu 5.0 245

Hayırsever
2019 Komedi Oyuncu 5.8 3,339
2018 Dram Oyuncu 6.0 538
2018 Komedi Oyuncu 5.7 2,070
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 262
2017 Animasyon Oyuncu 5.4 2,614
2016 Komedi Oyuncu 8.2 188,806
2016 Komedi Oyuncu 6.6 213

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 58,057

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Oyuncu 5.2 11,870
2013 Komedi Oyuncu 7.0 12,984

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 214,923
2013 Macera Oyuncu 4.9 1,896
2013 Dram Oyuncu 7.5 27,355
2012 Suç Oyuncu 5.0 3,783
2012 Dram Oyuncu 6.3 283

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.5 394,065
2009 Komedi Oyuncu 6.0 999

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 349,212

17 Yeniden
2009 Komedi Oyuncu 6.4 216,113

Köpek Oteli
2009 Komedi Oyuncu 5.5 25,010

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Oyuncu 6.4 21,495

Açlık
2007 Komedi Oyuncu 5.2 1,634
2007 Komedi Oyuncu 7.6 25,129
- Komedi Oyuncu 4.7 236
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024