Giriş Kayıt
Sang-ho Kim

Sang-ho Kim


Oyuncu

Sang-ho Kim, oyuncu.

Umut (2013), Daeho (2015), Fabricated City (2017), The Negotiation (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (7 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu    
2023 Gizem Oyuncu 9.5 7
2023 Komedi Oyuncu 7.5 163
2022 Suç Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 7.2 15
2022 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 8.8 39
2021 Dram Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.3 19
2021 Aksiyon Oyuncu 6.6 172
2020 Aksiyon Oyuncu 5.4 378
2020 Fantastik Oyuncu 8.7 40
2019 Dram Oyuncu 9.2 17
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 1,215
2019 Aksiyon Oyuncu 8.3 54,754
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,989
2018 Gerilim Oyuncu 6.5 2,465
2018 Dram Oyuncu 6.2 143

Gözcü
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 403
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 553
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,699
2017 Macera Oyuncu 6.9 454
2016 Dram Oyuncu 7.0 1,648
2016 Komedi Oyuncu 7.6 3,368
2016 Suç Oyuncu 6.5 356
2016 Komedi Oyuncu 7.0 753
2016 Oyuncu 6.8 41
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,583
2015 Dram Oyuncu 7.3 7,949
2015 Komedi Oyuncu 7.1 1,205
2014 Dram Oyuncu 6.8 3,931
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 3,556

Umut
2013 Dram Oyuncu 8.2 9,697

Sword and Flower
2013 Oyuncu    

Teugsusageonjeondamban TEN 2
2013 Oyuncu    

Kaçak
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 776
2012 Dram Oyuncu 7.7 85
2012 Oyuncu 9.0 9

Teugsusageonjeondamban TEN
2011 Suç Oyuncu 7.7 148
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,286

Şampiyon
2011 Dram Oyuncu 6.3 227

Moby Dick
2011 Aksiyon Oyuncu 6.4 521

Şehir Avcısı
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 6,647
2011 Savaş Oyuncu 6.7 200
2010 Dram Oyuncu 6.4 255

Yosun
2010 Suç Oyuncu 6.7 2,565
2010 Aksiyon Oyuncu 5.9 871
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,439

Bereketli Yağmur Mevsimi
2009 Dram Oyuncu 6.4 862
2009 Dram Oyuncu 6.0 51
2008 Dram Oyuncu 6.7 8
2008 Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.0 257
2008 Dram Oyuncu    
2007 Oyuncu 5.8 135
2007 Komedi Oyuncu 6.5 702
2007 Komedi Oyuncu 6.8 341

Savaş Çiçekleri
2006 Komedi Oyuncu 7.1 2,835

Eski Bahçe
2006 Dram Oyuncu 6.5 444

Aşk ve Nefret
2006 Komedi Oyuncu 5.4 147

Görev Başında
2005 Komedi Oyuncu 6.2 1,071
2005 Komedi Oyuncu 6.9 1,570
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 989
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film