Giriş Kayıt
Grant Scicluna

Grant Scicluna


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Grant Scicluna, yönetmen, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 418
2012 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
5.5 453
2011 Kısa Metraj Yönetmen 8.1 14

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Çeşitli 7.3 7,028

İçimdeki Gürültü
2007 Dram Oyuncu 6.2 3,872
2007 Suç Çeşitli 7.3 756
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,194) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,214) Preacher (1,169) Chernobyl (1,097) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019