Giriş Kayıt
Jon S. Baird

Jon S. Baird


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Yönetmen Asistanı

Jon S. Baird, Aberdeen, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist, yönetmen asistanı.

Pislik (2013), Laurel ile Hardy (2018), Cass (2008), I'm Dying Up Here (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Aberdeen, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Jon Baird
9.5 (2 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
7.0 690
2021 Yönetmen    

Laurel ile Hardy
2018 Biyografi Yönetmen 7.2 38,160
2017 Komedi Yönetmen 7.5 3,769
2016 Dram Yönetmen 6.7 3,421
2014 Komedi Yönetmen 7.0 2,279

Pislik
2013 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.0 111,001
2008 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.4 6,368

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Yapımcı
Çeşitli
7.4 153,346
1999 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 2,402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023