Giriş Kayıt
Thogun

Thogun


Oyuncu

Thogun, oyuncu.

A Estrada 47 (2013), (2007) Özel Tim (2007), (2012) İki Tavşan (2012), (2011) Palyaço (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.3 64
2016 Komedi Oyuncu 5.7 400
2016 Dram Oyuncu 7.9 177
2016 Macera Oyuncu 5.5 310

Keman Öğretmeni
2015 Dram Oyuncu 6.8 632
2015 Aksiyon Oyuncu 5.0 76
2015 Komedi Oyuncu 5.5 224
2015 Dram Oyuncu 6.5 55
2013 Komedi Oyuncu 5.6 246
2013 Dram Oyuncu 6.3 507

Sıkı Dostlar
2012 Macera Oyuncu 6.7 959

İki Tavşan
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,739

Palyaço
2011 Dram Oyuncu 7.3 4,264

Sörfçü Kız Bruna
2011 Biyografi Oyuncu 6.1 6,087

Özel Tim 2
2010 Aksiyon Oyuncu 8.0 75,502
2009 Dram Oyuncu 6.7 449
2009 Dram Oyuncu 7.3 56
2008 Suç Oyuncu 6.5 301

Plastik Şehir
2008 Gerilim Oyuncu 4.6 345
2008 Dram Oyuncu 7.8 477

Özel Tim
2007 Aksiyon Oyuncu 8.1 92,977
2007 Komedi Oyuncu 6.8 12

Erkekler Şehri
2007 Suç Oyuncu 7.2 14,541
2004 Komedi Oyuncu 6.8 186
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019