Giriş Kayıt
Lance Lee Davis

Lance Lee Davis


Görsel Efekt, Oyuncu

Singapore, Singapore doğumlu görsel efekt, oyuncu.

Salaklar Sofrası (2010), Trumbo (2015), Game Change (2012), David and Goliath (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Singapore
Doğum Yeri: Singapore
Diğer Bir İsmi: Lance Davis
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Görsel Efekt 3.9 2,182
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.4 84,724
2013 Komedi 6.2 127
2012 Biyografi Görsel Efekt 7.4 23,185

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Görsel Efekt 5.9 111,042
2009 Suç Çeşitli 4.5 2,756
2008 Komedi Görsel Efekt 3.8 54,932
2005 Dram Oyuncu 5.8 531
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024