Giriş Kayıt
Suzanne Gutierrez

Suzanne Gutierrez


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Suzanne Gutierrez, Milwaukee, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Doğum Yeri: Milwaukee, Wisconsin, ABD
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 3.4 255
2016 Suç Oyuncu 7.6 263
2014 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni    
2012 Korku Oyuncu 4.0 6
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 2.9 230
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
3.9 249

Dev Yaratıklar 3
2011 Aksiyon Oyuncu 3.0 3,109
2009 Gerilim Oyuncu Yönetmeni
Oyuncu
3.6 324
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,131
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019