Giriş Kayıt
Agam Darshi

Agam Darshi


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Agamdeep Darshi, oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

The Haunting of Sorority Row (2007), Wifelike (2022), Sanctuary (2008), (2007) İyi Şanslar Chuck (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Agamdeep Darshi
Diğer Bir İsmi: Agam Darsh | Agamdeep Darshi | Agam Riedinger
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Senarist 6.1 205
2024 Suç Oyuncu 6.1 37
2022 Dram Oyuncu 4.5 50
2022 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,703
2022 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.6 204
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 783
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 5.4 428
2020 Korku Oyuncu 4.5 353
2019 Macera Oyuncu 5.6 630
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 69,383
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 24,282
2016 Komedi Oyuncu 4.8 513

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.2 57,556
2015 Dram Oyuncu 6.3 653
2013 Dram Oyuncu 8.1 117,315
2013 Dram Oyuncu 6.1 355

Şeytan Tohumu
2012 Korku Oyuncu 5.9 63,321
2012 Dram Oyuncu 4.6 984

Taklitler
2012 Korku Oyuncu 5.3 5,797
2011 Dram Oyuncu 5.5 1,506

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku 4.8 10,631
2010 Komedi Oyuncu 6.5 79

Çöküşün Başlangıcı
2010 Dram Oyuncu 5.2 447
2010 Komedi Oyuncu 5.8 636
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 398,637
2009 Komedi Oyuncu 6.6 79
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 583,786

New Yorkta Kabus
2008 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,304
2008 Suç Oyuncu 7.3 22,690

Zehirli Sarmaşık 4
2008 Dram Oyuncu 4.2 2,389
2008 Dram Oyuncu 6.1 286
2008 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,598
2007 Korku Oyuncu 4.7 1,527
2007 Dram Oyuncu 4.2 211

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi Oyuncu 5.6 94,605

İhanetin Bedeli
2007 Suç Oyuncu 6.6 33,637

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Oyuncu 6.3 2,631

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Oyuncu 5.0 33,201

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 144,799

Son Durak 3
2006 Korku Oyuncu 5.8 154,090
2006 Dram Oyuncu 6.2 3,449

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 484,730
2005 Komedi Oyuncu 7.0 6,840

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 71,867
2004 Dram Oyuncu 7.7 28,828
2004 Dram Oyuncu 6.4 155
2004 Romantik Oyuncu 6.0 728
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film