Giriş Kayıt
Darren Darnborough

Darren Darnborough


Oyuncu, Yapımcı

Darren Darnborough, oyuncu, yapımcı.

True Blood (2008) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2014 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
2.8 516
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 31
2009 Aksiyon Yapımcı 3.9 35
2009 Talk-Show Oyuncu 9.0 281
- Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019